top of page

Tarieven Shiatsutherapie

Shiatsu Intake                       €75

Eerste consult, 90 minuten

Shiatsu Vervolgconsult       €55

60 minuten

Shiatsu traject                   €200

4 sessies binnen 2 weken

Shiatsu kort consult            €40

30 minuten

 

Waar moet ik rekening mee houden als ik mijn afspraak wil annuleren? Voor het annuleren van een afspraak kun je me telefonisch bereiken op: 06-19364681. Ben ik niet in de gelegenheid je op dat moment te woord te staan, spreek dan naam en telefoonnummer in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

 

Er worden geen kosten in rekening gebracht mits afmeldingen minimaal 24 uur voorafgaand aan de behandeling worden doorgegeven. Bij niet tijdig annuleren wordt het behandeltarief in rekening gebracht.

Hoe kan ik de behandeling betalen? Betaling kan per pin of contant direct na ontvangst behandeling.

 

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.00 uur. 

 

Alle behandelingen zijn op afspraak.

 

Vergoeding zorgverzekeraar 2024. Een doorverwijzing van de (huis)arts is niet nodig. Graag wil ik je er op wijzen dat shiatsutherapie vanuit de aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk wordt vergoed. Klik hier voor de actuele lijst van zorgverzekeraars die de consulten vergoeden. Om teleurstelling te voorkomen adviseer ik je voorafgaande aan de behandeling bij je eigen zorgverzekeraar navraag te doen naar bijzondere voorwaarden.

 

Bij een eerste afspraak zal ik vragen naar je zorgpas. Hierop staan gegevens die vermeld moeten worden op de nota die je ontvangt.

 

Beroepsvereniging Zhong. Ik ben aangesloten als shiatsutherapeut bij beroepsvereniging Zhong, de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde. Informatie over Zhong vind je via www.zhong.nl

 

Zhong is aangesloten bij KAB https://kab-koepel.nl/ (Koepel Alternatieve Behandelwijzen) KAB is een koepelorganisatie waarbij verschillende verenigingen zijn aangesloten. KAB waarborgt kwaliteit bij haar aangesloten therapeuten en vertegenwoordigd haar leden in alle contacten naar verzekeraars, overheid en andere instanties.

bottom of page